Регистър на кооперациите

ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци

висококачествени зърнени култури ставерци

висококачествени зърнени култури ставерци, екологоично чиста земеделска продукция ставерци, земеделски услуги село ставерци, зкпту златен клас ставерци, зърнени култури с високи показатели ставерци, зърнени култури с високо качество ставерци, зърно с изключително високи показатели ставерци, зърнопроизводство ставерци, кооперация златен клас ставерци, кооперация производстел на пшеница ставерци, кооперация село ставерци, препоръчана кооперация село ставерци, производител на земеделска продукция ставерци, производство на земеделска продукция ставерци, производство на пшеница село ставерци, производство на слънчоглед село ставерци, производство на царевица село ставерци, селектирани зърнени култури с високо качество, селектирани зърнени култури ставерци, търговия със земеделска продукция ставерци, търговия със зърнени култури ставерци, търговия със зърно ставерци, търговия със селскостопанска продукция ставерци

ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци
Информация

ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци

Земеделска кооперация за производство, търговия и услуги Златен клас e утвърдено и доказано име, една от водещите в областта на земеделието и селското стопанство. Работейки усърдно, се наложи като един от лидерите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Занимава се с производство, преработка, съхранение и продажба на селскостопанска продукция.

 

Седалището на кооперацията е в село Ставерци, община Долна Митрополия, област Плевен. Търгува основно със зърно и брашно.

 

ЗКПТУ Златен Клас отглежда зърнени култури - пшеница, царевица, рапица и слънчоглед, ечемик и други.

 

Благодарение на екологично чистият район и дългогодишен опит, произвежданите и предлагани зърнени култури и селскостопанска продукция се характеризират с изключително високи показатели.

 

ЗКПТУ Златен Клас обработва собствени и арендувани земи.

 

Разполага с нови, добре поддържани машини и нужен инвентар, за обработката на селскостопанските площи и прибирането на готовата продукция.

 

За да е конкурентноспсобня, кооперацията използва единствено селектирани семена с високо качество.

 

Стабилно стъпила на пазара, Земеделска кооперация за производство, търговия и услуги Златен клас, Ставерци се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага екологично чиста селскостопанска продукция, която напълно да задоволява нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Тайната на успеха на кооперацията се крие в непрекъснатия стремеж към обновяване и усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

 


Председател на кооперацията е г-жа Веселка Димитрова-Мариновска.

 

Контакти

ЗКПТУ Златен клас

Село Ставерци, Община Долна Митрополия, област Плевен, община Долна Митрополия
Телефон: 065502074
GSM: 0876207757

Галерия

ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци
ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци
ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци
ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци
ЗКПТУ Златен Клас - Ставерци

Още Кооперации в Община Долна Митрополия