Регистър на кооперациите

КООПЕРАЦИЯ КИТКА, Град Стара Загора

КООПЕРАЦИЯ КИТКА
Информация

КООПЕРАЦИЯ КИТКА

Град Стара Загора е разположен в Южния регион на България. В Стара Загора е седалището на Kооперация Китка, която е създадена през 1994 година. Кооперацията развива своята дейност в областта на селското стопанство.

 

Занимава се с внос и търговия на едро и дребно на резервни части за трактори, комбайни и прикачен инвентар.

 

През 2012 година кооперация става официален дистрибутор за територията на България на трактори ArmaTrac произведени от Erkunt Traktor Sanayii A.S., част от групировката Erkunt - Турция. Кооперациятa има дистрибутори в градовете Добрич, Павликени, Видин, Враца, Пазарджик, Пловдив, Харманли, Карнобат, Ямбол, Бургас и Исперих.

 

Кооперация Китка съвместно с Оптиком ООД разработиха общ Онлайн магазин за резервни части. В него ще намерите всичко необходимо за ремонта и поддръжката на Вашата земеделска техника, а също консумативи за продаваните от фирмата трактори Landini, комбайни Laverda, трактори и товарачи JCB. Поддържа складови наличности от над 6000 позиции в централния склад в Стара Загора, както и в магазините в страната.  Извършва доставки на място по заявка на клиента.


 Контакти

КООПЕРАЦИЯ КИТКА

Град Стара Загора, Община Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 1 А
Телефон: 042600156, 0887648912
Интернет сайт: kitka.bg

Галерия

КООПЕРАЦИЯ КИТКА
КООПЕРАЦИЯ КИТКА
КООПЕРАЦИЯ КИТКА
КООПЕРАЦИЯ КИТКА
КООПЕРАЦИЯ КИТКА
КООПЕРАЦИЯ КИТКА

Още Кооперации в Община Стара Загора

ЗСПК СТРЕЛЕЦ

ЗСПК СТРЕЛЕЦ, Стрелец

Китното селце Стрелец е разположено в Южния регион на България, Община Стара Загора, Област Стара Загора. Земеделска Стопанска Производителна Кооперация Стрелец е със седалище в село Стрелец. Кооперац

КООПЕРАЦИЯ КИТКА

КООПЕРАЦИЯ КИТКА, Стара Загора

Град Стара Загора е разположен в Южния регион на България. В Стара Загора е седалището на Kооперация Китка, която е създадена през 1994 година. Кооперацията развива своята дейност в областта на селско