Регистър на кооперациите

Кооперация Сполука, Село Гита

висококачестени житни култури село гита

висококачестени житни култури село гита, гита, екологично чисти зърнени култури гита, зърнопроизводител село гита, зърнопроизводство село гита, качествена селскостопанска продукция гита, кооперация гита, кооперация село гита, кооперация сполука, кооперация сполука гита, производител на екологично чисти култури гита, производител на зърнени култури гита, производител на слънчоглед ягуар, производство на земеделска продукция гита, сполука гита, търговия със земеделска продукция село гита, търговия със селскостопанска продукция гита

Кооперация Сполука
Информация

Кооперация Сполука

Кооперация Сполука е със седалище село Гита, Община Чирпан.

 

Развива дейност в областта на земеделието. Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция.

 

Специализирана в зърнопроизводството. Отглежда зърнени и бобови култури (без ориз) и маслодайни семена. Обработва собствени и арендувани земи.

 

Кооперацията притежава собствена складова база за съхранение на селскостопанската продукция. Разполага c модерна техника, нови, добре поддържани машини и всякакъв инвентар, нужни за обработката на селскостопанските масиви и култури и прибирането на готовата продукция.

 

За да е конкурентноспсобна, кооперацията използва селектирани и подбрани семена, торове и препарати, което гарантира високо качество на селскостопанската продукция.

 

Благодарение на екологично чистия район и дългогодишен опит, произвежданите и предлагани зърнени култури и земеделска продукция се характеризират с изключително високи показатели.

 

Кооперация Сполука търгува с продукцията си, предлага слънчоглед сорт Ягуар – шарен.

 

Поддържа партньорски отношения с фирмите Агроиндекс и Булагро.

 

Тайната на успеха на кооперация Сполука се крие в непрекъснатия стремеж към обновяване и усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

 

Председател на кооперацията е г-н Тодор Желев.

 

Директна връзка с кооперация Сполука, Гита можете са осъществите на посочените контактни данни:

 

село Гита, Община Чирпан
тел.: 0887677973
е-mail: koopspolyka@abv.bg

Контакти

Семеен хотел Вила под наем

Село Гита, Община Чирпан, ул. Георги Бенковски 28
GSM: 0887677973

Галерия

Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука
Кооперация Сполука

Още Кооперации в Община Чирпан

Кооперация Сполука

Кооперация Сполука, Гита

Кооперация Сполука е със седалище село Гита, Община Чирпан. Развива дейност в областта на земеделието. Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция.