Регистър на кооперациите

Кооперация Надежда, Град Баня

висококачестени житни култури баня

висококачестени житни култури баня, екологично чисти житни култури баня, екологоично чиста селскостопанска продукция баня, земеделска кооперация град баня, земеделски услуги град баня, зърнопроизводител град баня, качествена селскостопанска продукция баня, кооперация надежда, кооперация надежда град баня, обработка на житни и розови масиви баня, обработка на розови масиви град баня, препоръчана кооперация град баня, производител на екологично чисти култури баня, производство на земеделска продукция град баня, производство на пшеница град баня, производство на слънчоглед град баня, розопроизводство град баня, търговия със земеделска продукция град баня, търговия със селскостопанска продукция баня

Кооперация Надежда
Информация

Кооперация Надежда

Кооперация Надежда е със седалище град Баня, община Карлово.

 

Развива дейност в областта на земеделието. Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция.

 

Специализирана в зърнопроизводството. Отглежда земеделски култури - житни и розови масиви.

 

Обработва площи собственост на кооператорите, включващи 2000 декара житни култури, 1100 декара слънчоглед и 220 декара посеви от рози.

 

Кооперация Надежда притежава собствена складова база за съхранение на селскостопанската продукция. Разполага c модерна техника, нови, добре поддържани машини и всякакъв инвентар, нужни за обработката на селскостопанските масиви и култури и прибирането на готовата продукция.

 

За да е конкурентноспсобна, кооперацията използва селектирани и подбрани семена, торове и препарати, което гарантира високо качество на селскостопанската продукция.

 

Благодарение на екологично чистия район и дългогодишен опит, произвежданите и предлагани зърнени култури и земеделска продукция се характеризират с изключително високи показатели.

 

Стабилно стъпила на пазара, Кооперация Надежда, град Баня се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама екологично чиста селскостопанска продукция, която напълно да задоволява нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Тайната на успеха на кооперацията се крие в непрекъснатия стремеж към обновяване и усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

 

 

Председател на кооперацията е г-жа Пенка Иванова Попова.

Телефони за контакт: 031322495, 0886644793

 

Контакти

КООПЕРЕЦИЯ НАДЕЖДА

Град Баня, Община Карлово, гр. Баня
Телефон: 031322495, 0886644793

Галерия

Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда
Кооперация Надежда

Още Кооперации в Община Карлово

Кооперация Надежда

Кооперация Надежда, Баня

Кооперация Надежда е със седалище град Баня, община Карлово. Развива дейност в областта на земеделието. Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция. &nbs

ТРАКТОР ИНВЕСТ

ТРАКТОР ИНВЕСТ, Карлово

Красивият български град Карлово е разположен в южното подножие на Стара планина, в централния регион на България, Община Карлово, Област Пловдив. В град Карлово е седалището на Фирма Трактор инвест Е

БИО БЪЛГАРИЯ - ОЙЛ

БИО БЪЛГАРИЯ - ОЙЛ, Карлово

Кооперация Био България Ойл води началото си от 2004 година. Развива своята дейност в областта на селското стопанство. Занимава се с отглеждане на технически култури. Произвежда влакнодайни, маслодайн