Регистър на кооперациите

Ником ЛТ АД, Град Велико Търново

внос и продажба на земеделска техника

внос и продажба на земеделска техника, вносител на земеделска техника велико търново, земеделска техника велико търново, земеделска техника от вносител, зърнокамбайни claas велико търново, инвентар за земеделска техника, инвентар за земеделска техника велико търново, комбайни claas велико търново, комбайни и трактори claas, комбайни и трактори claas от вносител, ником лт, ником лт ад, ником лт ад велико търново, ником лт велико търново, продажба на земеделска техника, продажба на земеделска техника велико търново, резервни части за земеделска техника, резервни части за комбайни claas, резервни части за комбайни claas велико търново, резервни части за комбайни и трактори, резервни части за комбайни и трактори claas, резервни части за трактори claas, резервни части за трактори claas велико търново, сервиз за земеделска техника, сервиз за земеделска техника велико търново, сервизна поддръжка на земеделска техника, трактори claas велико търново, трактори claas от вносител, трактори и зърнокамбайни claas

Ником ЛТ АД
Информация

Ником ЛТ АД

“НИКОМ-ЛТ”АД - Вашият доверен партньор в търговията с резервни части и сервизно обслужване CLAAS


НИКОМ-ЛТ АД гр. Велико Търново е сред най-доверените доставчици на резервни части за комбайни и трактори CLAAS в България.


През годините се доказа като изключително надежден партньор на много земеделци и търговски фирми в България.


Важен приоритет на компанията е всички клиенти да бъдат обслужени възможно най-бързо и по най-удобния за тях начин. За удобство на клиентите освен в централния склад на фримата във Велико Търново, фирмата разполага с магазини за резервни части в град Силистра и село Ветрино, обл. Варна.


НИКОМ ЛТ знае колко важна е навременната реакция в сервизното обслужване , както и сигурната наличност и доставка на резервни части. Затова са изградили отлична система за бърза логистика и управление на заявките/доставките.


С годините НИКОМ ЛТ АД превзе лидерските позиции на пазара за резервни части с конкурентни цени, лоялност към клиентите и коректност в бизнес отношения. Складът на НИКОМ-ЛТ АД разполага с части за комбайни, трактори, прикачен инвентар, а също с голямо разнообразие от консумативи - масла, филтри, ремъци и др.


За последните 5 години компанията инвестира значителни средства за модернизиране на складовата си база и към момента НИКОМ-ЛТ разполага с най-големия склад за резервни части CLAAS в България, с повече от 30 000 позиции в наличност. Склада е изграден по най-високи стандарти за оптимизация технологията на работа, с интегрирана софтуерна и складова организация на търговските процеси.


В сервизната база се извършва диагностика и сервизно обслужване на трактори и комбайни CLAAS. В базата може да разчитате още за ремонт на водни помпи, климатични инсталации и хидравлични уредби. Извършва се ежегодно предсезонно обслужване на всеки прикачен инвентар и самоходна техника CLAAS.


Пет мобилни екипа от сервизни специалисти са в готовност за бързо и надеждно отстраняване на аварии при клиенти от цялата страна.


От 2007 г. НИКОМ ЛТ e официален вносител на марката SIPTEC (PAPADOPUOLOS) за България. Производителя вече повече от 50 години разработва и внедрява цялостни решения в почвообоработващата техника. Фокусът на компанията е върху създаването на надежден високопроизводителен инвентар на достъпна за пазара цена. Фирмата поддържа складова наличност от машини в складовата си база в гр. Велико Търново.


НИКОМ ЛТ е вносител на нова, демонстрационна и употребявана земеделска техника - трактори, комбайни и прикачен инвентар с доказан произход. Употребяваните машини се обслужват напълно в техния сервиз и се предават на клиентите готови за работа.


Извършване на следпродажбено сервизно обслужване на продаваната земеделска техника на място при клиента, с пълна обезпеченост от резервни части.


Ако търсите трактор, комбайн или прикачен инвентар, НИКОМ ЛТ ще намери и достави бързо и в срок техниката, която ви е необходима. Само се свържете с търговския отдел, за да дадете малко информация за: модела, техническите изисквания и бюджета, с който разполагате


В готовност да ви консултират професионално и да ви предложат най-добрите решения за вашето стопанство, според нужди ви. Ще съдействат напълно и ще бъдат до вас от разработването на проекти по европейски програми за финансиране до пускането на машината в експлоатация във вашето стопанство.


При необходимост и за ваше удобство ще сътрудничат за преференциално финансиране от водещите банки и лизингови компании в България.


НИКОМ ЛТ РАБОТИ ЗА ВАШИЯТ УСПЕХ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО!

 

НИКОМ ЛТ АД

 

гр. Велико Търново, ул. Магистрална 30

 

тел./факс: 359 (0) 62 606996 | 359 (0) 888 436968
Резервни части: +359(0) 887 410 252
Сервиз: +359 (0) 885 637 610
Земеделска техника: +359(0) 884 762867
e-mail: office@nikom-lt.com
Интернет сайт: www.nikom-lt.com

Контакти

Ником ЛТ АД

Телефон: 062606996
GSM: 0888436968, 0885637610, 0887410252, 0884762867
Факс: 062606996
Интернет сайт: www.nikom-lt.com

Галерия

Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД

Още Кооперации в Община Велико Търново

ЗППК ЗОРА - ДИЧИН

ЗППК ЗОРА - ДИЧИН, Дичин

Китното селце Дичин е разположено в Северния регион на България, Община Велико Търново, Област Велико Търново. В село Дичин е седалището на Земеделската производствено потребителна кооперация Зо