Регистър на кооперациите

Ником ЛТ АД, Град Велико Търново

внос и продажба на земеделска техника

внос и продажба на земеделска техника, вносител на земеделска техника велико търново, земеделска техника велико търново, земеделска техника от вносител, зърнокамбайни claas велико търново, инвентар за земеделска техника, инвентар за земеделска техника велико търново, комбайни claas велико търново, комбайни и трактори claas, комбайни и трактори claas от вносител, ником лт, ником лт ад, ником лт ад велико търново, ником лт велико търново, продажба на земеделска техника, продажба на земеделска техника велико търново, резервни части за земеделска техника, резервни части за комбайни claas, резервни части за комбайни claas велико търново, резервни части за комбайни и трактори, резервни части за комбайни и трактори claas, резервни части за трактори claas, резервни части за трактори claas велико търново, сервиз за земеделска техника, сервиз за земеделска техника велико търново, сервизна поддръжка на земеделска техника, трактори claas велико търново, трактори claas от вносител, трактори и зърнокамбайни claas

Галерия

Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД
Ником ЛТ АД

Ником ЛТ АД
Информация

Ником ЛТ АД

Ником ЛТ АД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Велико Търново.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на селскостопанската индустрия, предлагаща иновации в качествени решения. Предлага оригинални резервни части за трактори и зърнокамбайни CLAAS, както и за други марки трактори, комбайни и прикачен инвентар селскостопанска техника.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

От 2005 година фирмата извършва внос на трактори, комбайни и прикачен инвентар втора употреба внос от Германия, Англия, Белгия, Франция и Гърция.

 

Ником ЛТ е предпочитаният партньор в областта на селскостопанския бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните решения.

 

Към момента Ником ЛТ разполага с най-големия склад за резервни части CLAAS в България, изграден по най-високи стандарти за оптимизация технологията на работа, с интегрирана софтуерна и складова организация на търговските процеси. Складът поддържа постоянни складови наличности от части за комбайни, трактори, прикачен инвентар, а също и голямо разнообразие от консумативи - масла, филтри, ремъци и други.

 

За удобство на клиентите фирмата разполага с магазини за резервни части в град Силистра и село Ветрино, обл. Варна.

 

Широко стъпила на пазара, Ником ЛТ се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа. Предлага гъвкави решения, съобразени с желанията на потребителите, продукти и услуги с добро качество на разумни цени.

 

В сервизната база на фирма Ником ЛТ се извършва:

 

Диагностика, техническо обслужване, ремонт на трактори и зърнокамбайни.

 

Ремонт на водни помпи.

 

Диагностика и ремонт на елементи и възли от хидравличните уредби.

 

Възстановяване на отделни възли и детайли.

 

Ремонт и диагностика на климатични инсталации. 

 

Предсезонна подготовка и обслужване на Вашите машини.

 

Фирмата разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж, които извършват дисагностика и сервизно обслужване на Вашия комбайн на място.

 

Бързо и надежно отстраняване на възникнали аварии.

 

Ником ЛТ АД предлаг услуги с високо качество на достъпни цени.

 

Редовно и бързо снабдяване с пълната номанклатура от филтри, ремъци и лагери за Вашите машини.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Ником ЛТ да се наложи като лидер в своя бранш.

Контакти

Ником ЛТ АД

Град Велико Търново, Община Велико Търново, ул. Магистрална 30, срещу МОЛ-а, до Домо
Телефон: 062606996
GSM: 0887920666, 0888436968
Интернет сайт: 

Още Кооперации в Община Велико Търново

ЗППК ЗОРА - ДИЧИН

ЗППК ЗОРА - ДИЧИН, Дичин

Китното селце Дичин е разположено в Северния регион на България, Община Велико Търново, Област Велико Търново. В село Дичин е седалището на Земеделската производствено потребителна кооперация Зо