Регистър на кооперациите

ППЗК ПРОГРЕС, Град Кнежа

ППЗК ПРОГРЕС
Информация

ППЗК ПРОГРЕС

Производствено потребителна земеделска кооперация Прогрес,  е основана през 1993 година.

 

Намира се в красивия български град Кнежа, разположен в Централния Северен регион на България, Община Кнежа, Област Плевен.

 

Кооперацията развива своята дейност в областта на селското стопанство.

 

Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция. Външно и вътрешнотърговска дейност със собствена продукция и агротехническо обслужване.

 

ППЗК Прогрес разполага с необходимата селскостопанска техника и машини за обработка на площите и за прибиране на продукцията - трактори, комбайни, както и с необходимия прикачен инвентар.

 

Кооперация Прогрес е производител на растениевъдна продукция и е тясно специализарана в производството на високачествени семена от царевица, пшеница, ечемик и слънчоглед.

 

Кооперацията разполага с необходимата складова база за съхранение на зърното, както и с необходимите машини за пречистване и преработка на продукцията.

 

Кооперация Прогрес се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в селскостопанския бранш, търсена и предпочитана, заради високото качество на предлаганата селскостопанска продукция и конкурентните цени.

 

Контакти

ППЗК ПРОГРЕС

Град Кнежа, Община Кнежа, 5-ти Стопански двор
Телефон: 091327267
Факс: 091324119

Галерия

ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС

Още Кооперации в Община Кнежа

СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ

СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ, Кнежа

Град Кнежа е разполжен в Централния Северен регион на България, Община Кнежа, Област Плевен. В град Кнежа развива своята дейност ЕТ Светослав Илчовски. Фирмата се занимава със земеделие. О

ППЗК ПРОГРЕС

ППЗК ПРОГРЕС, Кнежа

Производствено потребителна земеделска кооперация Прогрес, е основана през 1993 година. Намира се в красивия български град Кнежа, разположен в Централния Северен регион на България, Об