Регистър на кооперациите

ППЗК ПРОГРЕС, Град Кнежа

Галерия

ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС
ППЗК ПРОГРЕС

ППЗК ПРОГРЕС
Информация

ППЗК ПРОГРЕС

Производствено потребителна земеделска кооперация Прогрес,  е основана през 1993 година.

 

Намира се в красивия български град Кнежа, разположен в Централния Северен регион на България, Община Кнежа, Област Плевен.

 

Кооперацията развива своята дейност в областта на селското стопанство.

 

Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция. Външно и вътрешнотърговска дейност със собствена продукция и агротехническо обслужване.

 

ППЗК Прогрес разполага с необходимата селскостопанска техника и машини за обработка на площите и за прибиране на продукцията - трактори, комбайни, както и с необходимия прикачен инвентар.

 

Кооперация Прогрес е производител на растениевъдна продукция и е тясно специализарана в производството на високачествени семена от царевица, пшеница, ечемик и слънчоглед.

 

Кооперацията разполага с необходимата складова база за съхранение на зърното, както и с необходимите машини за пречистване и преработка на продукцията.

 

Кооперация Прогрес се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в селскостопанския бранш, търсена и предпочитана, заради високото качество на предлаганата селскостопанска продукция и конкурентните цени.

 

Контакти

ППЗК ПРОГРЕС

Град Кнежа, Община Кнежа, 5-ти Стопански двор
Телефон: 091327267
Факс: 091324119

Още Кооперации в Община Кнежа

СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ

СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ, Кнежа

Град Кнежа е разполжен в Централния Северен регион на България, Община Кнежа, Област Плевен. В град Кнежа развива своята дейност ЕТ Светослав Илчовски. Фирмата се занимава със земеделие. О

ППЗК ПРОГРЕС

ППЗК ПРОГРЕС, Кнежа

Производствено потребителна земеделска кооперация Прогрес, е основана през 1993 година. Намира се в красивия български град Кнежа, разположен в Централния Северен регион на България, Об