Регистър на кооперациите

ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ КОЛЕКТИВ, Град Созопол

кооперация колектив

кооперация колектив, кооперация колектив созопол, тпк колектив, тпк колектив созопол

ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ КОЛЕКТИВ
Информация

Информация

 

ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ КОЛЕКТИВ Созопол е основана през 1945 година.

 

ТПК Колектив е с дългогодишна история, запазвайки името си до днес, което подсказва, че има социална цел, съхранена във времето.

 

Днес, кооперация Колектив Созопол е една от най-гъвкавите и конкурентноспособни шивашки фирми с обучен екип от специалисти.

 

ТПК Колектив оцелява благодарение на конфекционното си производство и контактите си с чуждестранни партньори, благодарение на производството на ишлеме - чрез изработки с материали на клиента и заплащане на парче.

 

Този вид сътрудничество е много успешен и кооперация Колектив поддържа политика на работа с партньори в дългосрочно взаимодействие, като работи с едни и същи поръчители.

 

Работи на ишлеме всякакъв вид горно облекло, като в момента изпълнява поръчки за Германия, Франция и Холандия.

 

Производственият процес се извършва от добре подготвен екип, притежаващ богат професионален опит в сферата на своята дейност. Изработва модели облекла с класически кройки и цветова гама.

 

Трудово-производителна кооперация Колектив Созопол работи, съобразно мисията си, която е насочена към разработване, производство и реализация на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на своите партньори и клиенти.

 

 

Контакти

ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ КОЛЕКТИВ

Град Созопол, Община Созопол, ул. Кап. Петко войвода № 5
Телефон: 055023828
GSM: 0887379686

Галерия

Още Кооперации в Община Созопол