Регистър на кооперациите

ПЕТРОВИ 13 - ВЛАДИМИР ПЕТРОВ ООД, Град Шумен - Фиданки и Сортове

земеделски производител владимир петров

земеделски производител владимир петров, петрови 13 владимир петров оод, продажба на посадъчен материал за лешници, продажба на посадъчен материал за орехи, продажба на фиданки за лешници, продажба на фиданки за орехи, продажба на фиданки за сорт дряновски, продажба на фиданки за сорт сливенски, продажба на фиданки за сорт шейново, фиданки за лешников сорт ран трапезундски, фиданки за лешников сорт римски, фиданки за лешников сорт тонда джентиле

ПЕТРОВИ 13 - ВЛАДИМИР ПЕТРОВ ООД
Фиданки и Сортове

Фиданки за лешници

 

Сортове


Лешников сорт Тонда джентиле Лешников сорт Тонда джентиле - Плодовете се отделят лесно от чашката, което е важно за промишленото добиване. Храстите са умерено растящи и са добре приспособени към едностъблено отглеждане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Лешников сорт Римски Лешников сорт Римски - Черупката е тънка, с по няколко бразди, светлокестенява. Ядката е една и изпълва добре черупката. Плодовете се отделят лесно от чашката. Изполват се за консумация в прясно състояние и за преработка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Лешников сорт Ран трапезундски  Лешников сорт Ран трапезундски - Плодовете са едри, овални, със заострени върхове. Вкусовите им качества са много добри. Трудно се отделят от чашката. Консумират се в прясно състояние или се преработват. ортът е самобезплоден.

 

 

 

 

 

 

 

 


Фиданки за орехи

 

Сортове


Сорт Шейново - Плодът на този сорт е средно едър. Дървото има умерен растеж, устойчиво е на ниските зимни температури. Слабо чуствително е на антрактноза. Сортът орехи Шейново плододават почти изобилно и редовно.


Сорт Сливенски - Плодове са средно едри , продълговато елипсовидни, доста здрави. Дървото е мощно, с широко разперена корона. Опложда се предимно от сортовете орехи Джиновски и Дряновски. Слабо чувствително е на болестта антрактноза.


Сорт Дряновски - Плодовете на този сорт орехи са едри до много едри, кръгли, доста здрави. Ядката се отделя лесно от черупката, охранена е и изпълва много добре черупковата кухина. Дървото е силно растящо с рядка куполовидна корона. Опложда се от сортовете орехи Шейново и Пловдивски. Практически устойчив е на болестта антракноза, но е много чувствително на бактериоза.

Контакти

ПЕТРОВИ 13 - ВЛАДИМИР ПЕТРОВ ООД

Град Шумен, Община Шумен, ул. Индустриална
GSM: 0898862448, 0897017676
Интернет сайт: leshnik.com

Галерия

Още Кооперации в Община Шумен

СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП ТП ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО

СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП ТП ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО, Шумен

Североизточно държавно предприятие ДП ТП Държавно горско стопанство град Шумен е разположено в източната част на Дунавската равнина и заема южните краища на Лудогорието.Непосредствено до град се нами